BEIRATKOZÁS

Online beiratkozás 2021. április 10-től április 16-ig!

Tisztelt Szülők! 

A beiratkozás digitális felülete 2021. április 10. szombattól válik elérhetővé! Addig is kérjük Önöket, hogy gyűjtsék össze és készítsék elő az online beiratkozáshoz szükséges adatokat, dokumentumokat! A feltöltendő nyilatkozatokból nyomtatunk, és kihelyezünk példányokat az iskolánk főbejáratánál lévő asztalokra! Ezek április 7-től elérhetők lesznek 8-20 óra között - csupán be kell lépniük az épületbe és elvenni a kihelyezett nyilatkozatokból a szükségeseket - amelyeket kitöltve, aláírva le tudnak fotózni és így könnyedén fel tudnak majd tölteni a beiratkozó felületre. Felhívjuk figyelmüket, hogy a digitális felület április 16-án pénteken éjfélkor lezár! Alább segítséget adunk a felület használatához - de telefonon is szívesen segítünk, válaszolunk felmerülő kérdéseikre munkanapokon, munkaidőben.

Tisztelt Szülők! Az online beiratkozáshoz elegendő a gyermek lakcím kártyájának a feltöltése! A többi nyilatkozat feltöltése most nem szükséges - de aki szeretné, megteheti.

A nyilatkozatokat innen is letölthetik:

Beiratkozás

Különösen indokolt esetben a személyes beiratkozásra előzetes telefonos időpont egyeztetés után van lehetőség 2021. április 15. csütörtökön vagy április 16. pénteken. 

Időpont foglalás 2021. április 12-14. között munkaidőben a +36-30-682-4728 telefonszámon.

Az Nkt. 45. § (2) bekezdése értelmében a gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a hatodik életévét betölti, tankötelessé válik. A törvényes képviselő, vagyis a szülő vagy gyám kérelmére az Oktatási Hivatal döntése alapján a gyermek további egy nevelési évig óvodai nevelésben vehet részt. 

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok: 

  • A gyermek személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány (személyi igazolvány vagy útlevél)
  • A gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatósági igazolvány (lakcímkártya)
  • A gyermek nevére kiállított TAJ kártya
  • Nyilatkozat életvitelszerű lakcímről, ott tartózkodásról
  • Nyilatkozat a gyermek felügyeleti jogának gyakorlásáról. 
  • A szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkező nem magyar állampolgárok Magyarországon történő beiskolázásához szükséges dokumentumok: regisztrációs igazolás vagy tartózkodási kártya vagy állandó tartózkodási kártya. 

Diákétkeztetéssel kapcsolatos tudnivalók